Today: January 17, 2019, 7:45 pm
  
Health

Indiva åbner vejen til det europæiske cannabismarked med en aftale om at få licens i Danmark

Indiva Limited (FRA:T8RP), som er en autoriseret producent i Ontario, Canada, har endnu engang fået opmærksomhed i pressen efter en bekendtgørelse onsdag november 21 om, at virksomheden har skrevet under på en ikke-bindende hensigtserklæring med dansk-baserede AEssense Europe.
Har virksomheden store planer og positionerer sig for global succes.
Har virksomheden store planer og positionerer sig for global succes.
PR-Inside.com: 2018-12-04 08:15:31
Aftalen omfatter en licens til 100% overtagelse af dyrkning og ekspedition af cannabis til medicinske formål under Lægemiddelstyrelsens udviklingsprogram. Indiva vil finansiere den nylige overtagelse med 1,1 millioner dollars kontant, såvel som med 1,6 millioner stamaktier i Indiva, til betaling over en periode på tre år. AEssense Europe modtog sin licens fra Lægemiddelstyrelsen i begyndelsen af 2018.


Denne licensaftale signalerer Indivas fortsatte hensigt om at bringe firmaets cannabisprodukter til hele verden, og i første omgang til Europa. Nærmere sagt er det Indivas mål at dyrke og distribuere medicinsk cannabis and cannabisafledte produkter, der er EU-GMP-autoriserede, over hele verden. Dette vil virksomheden opnå via stiftelse af et helejet datterselskab, der vil få ansvaret for al administration og alle finansielle opgaver forbundet med europæiske operationer. Oprettelse af en base for europæiske operationer har været et af Indivas mål det seneste år, og det ser nu ud til, at planen vil blive gennemført.


Der er også planer om at bygge et indendørs vækstanlæg i Danmark, som involverer Indiva Europe og brugen af den fuldautomatiske aeroponiske AEtrium vækstplatform, der tilhører AEssense. Dette vil give Indiva mulighed for konsekvent at producere ultrarent medicinsk cannabis af fineste kvalitet, der overholder EU-GMP og GACP standarder. De to virksomheder er allerede gået i gang med at identificere steder, hvor Indiva Europes anlæg skal ligge og vil blive bygget. Disse anlæg vil omfatte et planlagt forskningslaboratorie på 92 kvadratmeter og vil have plads til udvidelse, så Indiva Europe kan holde trit med efterspørgslen efter cannabis af fineste kvalitet fra danske patienter, der tager medicinsk cannabis, og fra det europæiske cannabismarked.


I overensstemmelse med den nyeste aftale vil Indiva have eksklusive rettigheder til al produktion, der har med cannabis at gøre. Denne danske licens vil blive brugt til at importere EU-GMP marihuana til Danmark og resten af Europa. Der er i øjeblikket sytten europæiske lande, der har lovliggjort medicinsk cannabis, herunder Tyskland, Holland, Italien, Grækenland, Polen, Storbritannien, Portugal, Rumænien, Kroatien, Norge, Schweitz, Cypern, Finland, Malta, Makedonien og Luxemburg. Rekreativ cannabis er stadig ulovlig, men selv i EU er lovgivning omkring cannabis begyndt at blive mere tolerant.


I øjeblikket afhænger afviklingen af aftalen af visse kutymemæssige betingelser, der omfatter afviklingen af en endegyldig aftale mellem begge parter, relevant regulatorisk godkendelse og udførelse af tilfredsstillende due diligence. En definitiv aftale mellem Indiva og AEssense forventes at være i stand inden udgangen af 2018.


Indiva har været aggressiv i sin stræben efter konkurrencemæssige fordele, og det fremspirende europæiske cannabismarked, som anslås potentielt at være omkring 80-100 billioner dollars værd, har været et mål i længere tid. I Europa bliver medicinsk cannabis mere og mere populært, og antallet af registrerede patienter vokser i takt med den voksende accept. Med over 500 millioner mennesker, der bor i Europa, kunne dette fremspirende marked blive en grundpille i virksomhedens forretningsmodel.


Niel Marotta, CEO for Indiva, forklarer, at “vi er meget begejstrede over at komme ind på det europæiske marked. Ved at få denne danske licens og samarbejde med AEssense, vinder vi indpas i EU og i den enorme vækst, der forventes i det europæiske cannabismarked. Indiva står nu parat til at producere og distribuere cannabis og cannabisafledte produkter under nogle af verdens strengeste kvalitetsbestemmelser. Vi ser frem til yderligere strategiske partnerskaber, så vi kan fortsætte med at udvikle dette indpas til et voksende globalt marked.”


Bob Chen, CEO for AEssense var også optimistisk, “Vi ser frem til at udvide vores samarbejde med Indiva fra Canada til Danmark. Vores nye danske forskningslaboratorie vil give AEssense mulighed for at fortsætte med at videreudvikle de banebrydende teknologier, der gør vores automatiske aeroponiske vækstplatform unik og for at levere overlegen kvalitet og højere udbytte for vores kunder. Vi er overbevist om, at AEtrium platformen vil blive den nye standard for at producere et førsteklasses, repeterbart output for det danske marked og resten af verden. Vores samarbejde med Indiva, herunder adgang til forskningslokaler på stedet, vil give begge virksomheder mulighed for at lære og udvikle sig, idet det giver en optimal struktur til informationsdeling og konstant forbedring.”


Michael Jørgensen fra AEssense sagde, “Vi er sikre på, at Indiva med støtte fra AEssense og AEtrium platformen vil levere cannabis af fineste kvalitet, der lever op til de strengeste standarder, til patienter i Danmark og resten af Europa. AEtrium platformen vil producere ultrarene medicinske produkter, mens den reducerer produktionsspild med op til 90% i forhold til traditionelle kultiveringsmetoder. Men jeg ser først og fremmest frem til, at Indiva virkelig vil gøre en forskel for patienterne”.


For Indiva er erhvervelsen af denne licens det næste skridt mod sikring af virksomhedens andel i det fremspirende europæiske cannabismarked, idet virksomheden også er ved at anskaffe det nyeste nye i accelereret vækst i form af SmartFarm aeroponics platformen og automatiseringssoftware.


Alt dette passer perfekt ind i Indivas planer. Virksomheden vil ikke bruge enorme områder til at dyrke planterne, og deres fokus er fortsat at levere et produkt af fineste kvalitet, som kunderne vil elske. Indiva sætter også en ære i at være miljømæssigt bæredygtige i drift, og virksomheden stræber efter at have en positiv indvirkning på samfundet og den enkeltes liv. Ved at holde produktkvaliteten og deres kundeservice i top vil Indiva få mulighed for videre ekspansion i takt med de voksende canadiske og internationale cannabismarkeder. Det er virksomhedens mål at blive et globalt cannabis brand, men dens driftsbase vil fortsat være i Canada. Indiva venter også på, at uskadelige spisevarer med cannabis og andre produkter afledt af cannabis skal blive lovlige, så virksomheden kan lancere sin cannabistilførte produktlinje, der omfatter Ruby Cannabis Sugar, Sapphire Salt, og Bhang Chocolate.


Selv om Indiva er en mindre licenseret producent i Canada, har virksomheden store planer og positionerer sig for global succes.

Press Information
INDIVA Ltd.
1050 Hargrieve Rd Unit 10, London, ON N6E 1P5

Steve Low
IR
1 888-649-6686
email
www.indiva.com/

Published by
scott camball
1 888-649-6686
e-mail
www.indiva.com/# 1045 Words
Related Articles
 
More From Health
Best Hospitals in India empanel with Forerunners [..]
17 Jan 2019, Delhi Numerous Medical Tourists easily accessing Best Hospitals in India empanel with Forerunners Healthcare Consultants [..]
Gamma Knife Surgery in India offer high [..]
India offers high Quality and affordable treatment at affordable cost including the Low-cost Gamma knife surgery India. There [..]
OKI and ARC Innovation Center at Sheba [..]
Aiming at a service which prevents dementia and enables a society of healthy longevity Jerusalem, Jan 16, 2019 - (JCN [..]
Spine and Neuro Surgery Hospital India planning [..]
16-01-2019, Chennai: The requirement of appropriate Spine and Neuro Surgery treatment is very high all over the globe. Spine and [..]
Medical Tourists Flocking To India for Low [..]
10 DEC 2018: Also known as Renal Cancer, Kidney Cancer is a very prevalent form of Cancer and there are [..]

Disclaimer: If you have any questions regarding information in this press release please contact the company added in the press release. Please do not contact pr-inside. We will not be able to assist you. PR-inside disclaims the content included in this release.